Betty Crocker Cooking Basics, Second Edition is the only cookbook you need to help you begin cooking with confidence, even if you barely know how to boil water. Fully updated to include 112 simple and tasty favorites like guacamole, meatloaf, and strawberry shortcake, the second edition of this comprehensive cooking guide even includes how-to photos for every recipe, advice on kitchen equipment, a reference to cooking terms, food storage tips, and cooking times and nutrition information. With game plans for special events like Thanksgiving Dinner, you will never go hungry!
Peso: | 1,125 kg |
Número de páginas: | 287 |
Ano de edição: | 2008 |
ISBN 10: | 0470111356 |
ISBN 13: | 9780470111352 |
Altura: | 25 |
Largura: | 20 |
Comprimento: | 3 |
Edição: | 1 |
Idioma : | Inglês |
Tipo de produto : | Livro |
Assuntos : | Culinária e Gastronomia |
Nós usamos cookies para melhorar a sua experiência no site e, ao continuar navegando, você concorda com essas condições. Acesse o nosso Portal de Privacidade para visualizar nossas Política de Privacidade, Política de Cookies e Termo de Compromisso e Uso do Site.
Avaliações