Embark on the enchanting culinary journey and experience the culinary delights of the Sicilian diet. Join Sicilian cook, writer, and photographer Cettina Vicenzino as she shares more than 70 authentic and mouth-watering recipes from this unique Mediterranean island. While only a few miles from Italy, Sicilys heritage is proudly distinct from that of the mainland, favoring dishes packed with spices, citrus fruits, cheeses, olives, tomatoes, eggplants, and seafood. Featuring three strands of Sicilian cooking - Cucina Povera (peasant food), Cibo di Strada (street food), and Cucina dei Monsù (sophisticated food) - alongside profiles on local chefs and food producers, The Sicily Cookbook invites you to discover the islands culinary culture and let your summer cooking burst with Mediterranean sunshine.
Peso: | 0,875 kg |
Número de páginas: | 240 |
Ano de edição: | 2020 |
ISBN 10: | 1465491104 |
ISBN 13: | 9781465491107 |
Altura: | 24 |
Largura: | 20 |
Comprimento: | 2 |
Edição: | 1 |
Idioma : | Inglês |
Tipo de produto : | Livro |
Assuntos : | Culinária e Gastronomia |
Nós usamos cookies para melhorar a sua experiência no site e, ao continuar navegando, você concorda com essas condições. Acesse o nosso Portal de Privacidade para visualizar nossas Política de Privacidade, Política de Cookies e Termo de Compromisso e Uso do Site.
Avaliações