A must-have for every 21st-century foodie, this book gathers the best infographics of all things eating, drinking, and cooking. Whether it’s the secrets of sashimi or stress-free party planning, this is gastro-guidance at its most visually appealing and expert, solving kitchen conundrums in simple and memorable graphics, while exploring visual representation of food through the ages.
Peso: | 3,84 kg |
Número de páginas: | 464 |
Ano de edição: | 1900 |
ISBN 10: | 3836572516 |
ISBN 13: | 9783836572514 |
Altura: | 37 |
Largura: | 25 |
Comprimento: | 3 |
Edição: | 1 |
Idioma : | Inglês Americano |
Tipo de produto : | Livro |
Assuntos : | Gastronomia |
Nós usamos cookies para melhorar a sua experiência no site e, ao continuar navegando, você concorda com essas condições. Acesse o nosso Portal de Privacidade para visualizar nossas Política de Privacidade, Política de Cookies e Termo de Compromisso e Uso do Site.
Avaliações