Categorias: Idiomas | Inglês


Unit Operations In Food Engineering Ibarz, Albert Crc Press

Por: R$ 2.128,48

em até 4x sem juros no cartão

Status Produto Produto indisponível

Sinopse

In order to successfully produce food products with maximum quality, each stage of processing must be well-designed. Unit Operations in Food Engineering systematically presents the basic information necessary to design food processes and the equipment needed to carry them out. It covers the most common food engineering unit operations in detail, including guidance for carrying out specific design calculations. Initial chapters present transport phenomena basics for momentum, mass, and energy transfer in different unit operations. Later chapters present detailed unit operation descriptions based on fluid transport and heat and mass transfer. Every chapter concludes with a series of solved problems as examples of applied theory.


Detalhes do produto

Peso: 1,4 kg
Número de páginas: 920
Ano de edição: 2002
ISBN 10: 1566769299
ISBN 13: 9781566769297
Idioma : Inglês
Tipo de produto : Livro
Assuntos : Engenharia de Alimentos


Quem viu este produto, comprou também!

Avaliações



Nós usamos cookies para melhorar a sua experiência no site e, ao continuar navegando, você concorda com essas condições. Acesse o nosso Portal de Privacidade para visualizar nossas Política de Privacidade, Política de Cookies e Termo de Compromisso e Uso do Site.