Categorias: Idiomas | Inglês


Food Process Modeling And Control Ozilgen, Mustafa Taylor & Francis

Por: R$ 923,68

em até 4x sem juros no cartão

Status Produto Produto indisponível

Sinopse

Fundamental techniques of mathematical modeling of processes essential to the food industry are explained in this text. Instead of concentrating on detailed theoretical analysis and mathematical derivations, important mathematical prerequisites are presented in summary tables. Readers´ attention is focused on understanding modeling techniques, rather than the finer mathematical points. Topics covered include modeling of transport phenomena, kinetic processes, and food engineering operations. Statistical process analysis and quality control as applied to the food industry are also discussed. The book´s main feature is the large number of worked examples presented throughout. Included are examples from almost every conceivable food process, most of which are based on real data given in the many references. Each example is followed by a clear, step- by-step worked solution.


Detalhes do produto

Peso: 0,4 kg
Número de páginas: 536
Ano de edição: 1998
ISBN 10: 9056991434
ISBN 13: 9789056991432
Idioma : Inglês
Tipo de produto : Livro
Assuntos : Engenharia de Alimentos


Quem viu este produto, comprou também!

Avaliações



Nós usamos cookies para melhorar a sua experiência no site e, ao continuar navegando, você concorda com essas condições. Acesse o nosso Portal de Privacidade para visualizar nossas Política de Privacidade, Política de Cookies e Termo de Compromisso e Uso do Site.