Categorias: Idiomas | Inglês



Por: R$ 1.020,77

em até 4x sem juros no cartão

Status Produto Produto indisponível

Sinopse

Maintaining the features that have made Professional Cooking and Professional Baking standouts in the marketplace, Professional Garde Manger presents culinary students and professional working chefs with comprehensive and visual coverage of everything they need to know to master the cold kitchen. This new text on garde manger work provides step-by-step techniques and procedures covering 375 recipes and 400 recipe variations for the garde manger chef. Beautifully illustrated with line drawings and more than 500 new photos, it covers topics ranging from simple salads and hors d´oeuvres to mousellines and charcuterie specialties to careers in the field. This much-awaited text provides a complete look at this specialized area in culinary arts.


Detalhes do produto

Peso: 2,064 kg
Número de páginas: 816
Ano de edição: 2010
ISBN 10: 0470179961
ISBN 13: 9780470179963
Altura: 28
Largura: 22
Comprimento: 4
Idioma : Inglês
Tipo de produto : Livro
Assuntos : Culinária e Gastronomia


Quem viu este produto, comprou também!

Avaliações



Nós usamos cookies para melhorar a sua experiência no site e, ao continuar navegando, você concorda com essas condições. Acesse o nosso Portal de Privacidade para visualizar nossas Política de Privacidade, Política de Cookies e Termo de Compromisso e Uso do Site.