Categorias: Idiomas | Inglês


Principles And Reactions Of Protein Extraction Ahmed, H. Taylor & Francis

Por: R$ 1.847,36

em até 4x sem juros no cartão

Status Produto Produto indisponível

Sinopse

Principles and Reactions of Protein Extraction, Purification, and Characterization provides the mechanisms and experimental procedures for classic to cutting-edge techniques used in protein extraction, purification, and characterization. The author presents the principles and reactions behind each procedure and uses tables to compare the different methods. The book also discusses the development of antibodies and immunochemical techniques as tools for characterizing proteins and modified proteins such as glycoproteins. Helpful illustrations, diagrams, and tables effectively transform theoretical concepts into practical knowledge. Along with methodical working procedures for most techniques, the book also offers useful advice on which technique to use and when to apply a particular method. Presenting the advantages and disadvantages of the various protein techniques, Principles and Reactions of Protein Extraction, Purification, and Characterization enables students and researchers to master the mechanisms behind the protocols and choose the best method for their purposes.


Detalhes do produto

Peso: 0,4 kg
Número de páginas: 408
Ano de edição: 2004
ISBN 10: 0849320348
ISBN 13: 9780849320347
Idioma : Inglês
Tipo de produto : Livro
Assuntos : Química


Quem viu este produto, comprou também!

Avaliações



Nós usamos cookies para melhorar a sua experiência no site e, ao continuar navegando, você concorda com essas condições. Acesse o nosso Portal de Privacidade para visualizar nossas Política de Privacidade, Política de Cookies e Termo de Compromisso e Uso do Site.