Categorias: Idiomas | Inglês


Fennema´s Food Chemistry - 4th Ed Damoradan, Srivasan Taylor & Francis

Por: R$ 772,58

em até 4x sem juros no cartão

Status Produto Produto indisponível

Sinopse

The fourth edition presents an entirely new chapter, Impact of Biotechnology on Food Supply and Quality, which examines the latest research in biotechnology and molecular interactions. Two former chapters receive extensive attention in the new edition including Physical and Chemical Interactions of Components in Food Systems (formerly "Summary: Integrative Concepts") and Bioactive Substances: Nutraceuticals and Toxicants (formerly "Toxic Substances), which highlights bioactive agents and their role in human health and represents the feverish study of the connection between food and health undertaken over the last decade. It discusses bioactive substances from both a regulatory and health standpoint.


Detalhes do produto

Peso: 0,4 kg
Número de páginas: 1160
Ano de edição: 2007
ISBN 10: 0849392721
ISBN 13: 9780849392726
Altura: 25
Largura: 18
Comprimento: 6
Idioma : Inglês
Tipo de produto : Livro
Assuntos : Ciências Biológicas e Naturais
Assuntos : Química


Quem viu este produto, comprou também!

Avaliações



Nós usamos cookies para melhorar a sua experiência no site e, ao continuar navegando, você concorda com essas condições. Acesse o nosso Portal de Privacidade para visualizar nossas Política de Privacidade, Política de Cookies e Termo de Compromisso e Uso do Site.