This work aims to familiarize students with the fundamentals of colloid and surface science, from various types of colloids and colloidal phenomena, and classical and modern characterization/measurement techniques to applications of colloids and surface science in engineering, technology, chemistry, physics and biological and medical sciences. The Journal of Textile Studies proclaims "High praise from peers . . .contains valuable information on many topics of interest to food rheologists and polymer scientists …[The book] should be in the libraries of academic and industrial food research organizations" and Chromatographia describes the book as "…an excellent textbook, excellently organised, clearly written and well laid out."
Peso: | 0,4 kg |
Número de páginas: | 674 |
Ano de edição: | 1999 |
ISBN 10: | 0824793978 |
ISBN 13: | 9780824793975 |
Idioma : | Inglês |
Tipo de produto : | Livro |
Assuntos : | Química |
Nós usamos cookies para melhorar a sua experiência no site e, ao continuar navegando, você concorda com essas condições. Acesse o nosso Portal de Privacidade para visualizar nossas Política de Privacidade, Política de Cookies e Termo de Compromisso e Uso do Site.
Avaliações