Categorias: Idiomas | Inglês


Practical Fermentation Technology Harvey, Linda John Wiley

Por: R$ 2.463,50

em até 4x sem juros no cartão

Status Produto Produto indisponível

Sinopse

A hands-on book which begins by setting the context;- defining ´fermentation´ and the possible uses of fermenters, and setting the scope for the book. It then proceeds in a methodical manner to cover the equipment for research scale fermentation labs, the different types of fermenters available, their uses and modes of operation. Once the lab is equipped, the issues of fermentation media, preservation strains and strain improvement strategies are documented, along with the use of mathematical modelling as a method for prediction and control. Broader questions such as scale-up and scale down, process monitoring and data logging and acquisition are discussed before separate chapters on animal cell culture systems and plant cell culture systems. The final chapter documents the way forward for fermenters and how they can be used for non-manufacturing purposes. A glossary of terms at the back of the book (along with a subject index) will prove invaluable for quick reference.Edited by academic consultants who have years of experience in fermentation technology, each chapter is authored by experts from both industry and academia.


Detalhes do produto

Peso: 0,842 kg
Número de páginas: 402
Ano de edição: 2008
ISBN 10: 0470014342
ISBN 13: 9780470014349
Altura: 25
Largura: 17
Comprimento: 2
Idioma : Inglês
Tipo de produto : Livro
Assuntos : Química


Quem viu este produto, comprou também!

Avaliações



Nós usamos cookies para melhorar a sua experiência no site e, ao continuar navegando, você concorda com essas condições. Acesse o nosso Portal de Privacidade para visualizar nossas Política de Privacidade, Política de Cookies e Termo de Compromisso e Uso do Site.