Categorias: Idiomas | Inglês


The Gluten-free Cookbook - What To Eat And What To Cook If You Have A Wheat Allergy Dk Publishing Dorling Kindersley

Por: R$ 167,14

em até 3x sem juros no cartão

Status Produto Produto indisponível

Sinopse

Living with celiac disease or gluten sensitivity? The Gluten-Free Cookbook proves you can love food, enjoy eating, and still live G-Free! This cookbook helps you avoid gluten and cook food that wont aggravate your celiac disease or cause you gluten sensitivity. Through extensive research and kitchen tests, weve found recipes, home-cooked favorites, and menus that allow anyone with gluten sensitivity to eat well while eating gluten-free. Cut out the wheat, but keep the flavor — thats the challenge, and we meet it with each and every recipe and technique in The Gluten-Free Cookbook. We pack more than 22 delicious and carefully tested recipes into this book, including gluten-free recipes for everything from tasty breakfasts, healthy lunches, easy dinners, and quick snacks. For food thats gluten-free and incredibly delectable (and gorgeous, too), reach for The Gluten-Free Cookbook, revised and updated with new recipes.


Detalhes do produto

Peso: 1,057 kg
Número de páginas: 352
Ano de edição: 2014
ISBN 10: 146543450x
ISBN 13: 9781465434500
Altura: 24
Largura: 20
Comprimento: 2
Edição: 1
Idioma : Inglês
Tipo de produto : Livro
Assuntos : Alimentação Saudável


Quem viu este produto, comprou também!

Avaliações



Nós usamos cookies para melhorar a sua experiência no site e, ao continuar navegando, você concorda com essas condições. Acesse o nosso Portal de Privacidade para visualizar nossas Política de Privacidade, Política de Cookies e Termo de Compromisso e Uso do Site.