Categorias: Idiomas | Inglês


Smoking Meat - Tools - Techniques - Cuts - Recipes; Perfect The Art Of Cooking With Smoke Fleischman,will Dorling Kindersley

Por: R$ 175,96

em até 3x sem juros no cartão

Status Produto Produto indisponível

Sinopse

Smoking Meat is a comprehensive introduction to the art of smoking. 50 recipes provide expert guidance on smoking all types of meat, from beef and poultry to pork, game, and seafood, and eye-popping photography offers the culinary inspiration you need to create the perfect sauce, mop, or rub for your preferred cut.More than just a book of recipes, Smoking Meat teaches you the fundamentals of successful smoking, including how to choose a smoker, how to "tune" a fire for optimum temperature control, and how to choose the right wood for the right meat. Expert advice coaches you on how to avoid common mistakes, how to buy the right cuts of meat and the optimal tools, and which spices work best for which meats.With Smoking Meat, you will be speaking the language of smoking and barbecue in no time, and basking in the "low and slow" approach that is required for successful smoking.


Detalhes do produto

Peso: 0,699 kg
Número de páginas: 208
Ano de edição: 2016
ISBN 10: 1465449345
ISBN 13: 9781465449344
Altura: 23
Largura: 20
Comprimento: 2
Edição: 1
Idioma : Inglês
Tipo de produto : Livro
Assuntos : Gastronomia


Quem viu este produto, comprou também!

Avaliações



Nós usamos cookies para melhorar a sua experiência no site e, ao continuar navegando, você concorda com essas condições. Acesse o nosso Portal de Privacidade para visualizar nossas Política de Privacidade, Política de Cookies e Termo de Compromisso e Uso do Site.