An hors doeuvre bible with 200 foolproof recipes, step-by-step techniques, and menu planners for appetizers to impress your guests.From simple, quick appetizers to sophisticated creations that will really wow your guests, discover how to make tarts, blinis, frittatas, Middle Eastern mezze, Spanish tapas, and more with Hors dOeuvres.Featuring innovative assembly sequences, technique step-by-steps, and "6 ways with" spreads that take a basic style of hors doeuvres and give you six simple and stunning recipe ideas, Hors dOeuvres shows you how to create these masterpieces yourself all through fully illustrated, clear step-by-step assembly sequences, ensuring your work is never less than perfect. This updated a edition features a modern, refreshed design.
Peso: | 0,685 kg |
Número de páginas: | 224 |
Ano de edição: | 2017 |
ISBN 10: | 1465468692 |
ISBN 13: | 9781465468697 |
Altura: | 24 |
Largura: | 19 |
Comprimento: | 2 |
Edição: | 1 |
Idioma : | Inglês |
Tipo de produto : | Livro |
Assuntos : | Culinária e Gastronomia |
Nós usamos cookies para melhorar a sua experiência no site e, ao continuar navegando, você concorda com essas condições. Acesse o nosso Portal de Privacidade para visualizar nossas Política de Privacidade, Política de Cookies e Termo de Compromisso e Uso do Site.
Avaliações