Vegetarian cooking has never looked so good, with more than 80 fresh and exciting recipes to add to your repertoire. Australian Womens Weekly shows you how to get the most out of everyday vegetarian cooking to maximize your flavors and enjoy something new. With beautifully photographed vegetarian and vegan recipes from all over the world-- from India and Japan, to Italy and Mexico--discover the exciting flavors you can create with your favorite vegetables. These simple recipes will have you coming back time and time again for everyday meals and when you want to impress. Australian Womens Weeklys triple-tested, fuss-free recipes are trusted favorites around the world, and now you too can enjoy them with this collectible series of cookbooks.
Peso: | 0,558 kg |
Número de páginas: | 192 |
Ano de edição: | 2021 |
ISBN 10: | 0744040701 |
ISBN 13: | 9780744040708 |
Altura: | 23 |
Largura: | 20 |
Comprimento: | 2 |
Edição: | 1 |
Idioma : | Inglês |
Tipo de produto : | Livro |
Assuntos : | Culinária Vegetariana |
Nós usamos cookies para melhorar a sua experiência no site e, ao continuar navegando, você concorda com essas condições. Acesse o nosso Portal de Privacidade para visualizar nossas Política de Privacidade, Política de Cookies e Termo de Compromisso e Uso do Site.
Avaliações