Join the culinary experts at The Gourmand on an in-depth exploration of the literary, linguistic, historic, and gastronomic legacy of lemons, where the line between food and art is happily blurred. Featuring original recipes that celebrate the versatility and complexity of the king of citrus in the second volume of the best-selling series.
Peso: | 1,23 kg |
Número de páginas: | 272 |
Ano de edição: | 2024 |
ISBN 10: | 3836585901 |
ISBN 13: | 9783836585903 |
Altura: | 28 |
Largura: | 20 |
Comprimento: | 3 |
Edição: | 1 |
Idioma : | Inglês Americano |
Tipo de produto : | Livro |
Assuntos : | Culinária e Gastronomia |
Nós usamos cookies para melhorar a sua experiência no site e, ao continuar navegando, você concorda com essas condições. Acesse o nosso Portal de Privacidade para visualizar nossas Política de Privacidade, Política de Cookies e Termo de Compromisso e Uso do Site.
Avaliações